ساختمان for Dummies

۴۵ _ معماری ساختمان مسکونی ارغوان ، شهاب علیدوست و همکاران

خطوط عمودی از نظر روانشناسی بیانگر عظمت، شکوه و اعتماد به نفس می باشند. از طرفی طراح در طراحی نمای این ساختمان از برج طغرل الهام گرفته است. متریال انتخابی برای نما سنگ و شیشه می باشد و با استفاده از آن ها کنتراست ایجاد شده و همین امر نگاه مخاطبان را به خود جذب می کند.

طراحی نمای ساختمان طراحی نمای شیشه ای ساختمان در انواع مدل ها

وجود مهمات منفجر نشده برای بازگشت کشاورزان و کار بر مزارع خطر ایجاد می‌کند و پاکسازی زمین‌های آلوده و بازسازی زیرساخت‌هایی مانند شبکه‌های آبیاری، تامین انرژی و حمل و نقل نیز چالش بزرگی است.

یکی دیگر از پیش نیازهای الزامی طراحی معماری طراحی های دو بعدی و سه بعدی فضا و حجم بنا به شکل شماتیک است تا طراحان و معماران متوجه شوند طرح نهایی قابلیت اجرایی دارد.

۳۹ _ معماری ساختمان اداری-تجاری پارمیدا ، دفتر معماری علیدوست و همکاران

بنابراین در فاز یک معماری، برنامه ریزی و طراحی به شکل فیزیکی به همراه تقسیم کردن فضاها، طراحی حجم و فضاهای مختلف با جزئیات سازه ای و رسم نقشه و ارائه پروپوزالی از پلان نهایی انجام می پذیرند.

ناتزیا روندانینی در این باره می گوید” از طریق بعد زیبایی شناسی اش معماری پاراورای جنبه ها و ابعاد کاربردی ای می نهد که با دیگر علوم انسانی در اشتراک است. از طریق شیوه خاص بیان ارزش هایش معماری می تواند زندگی اجتماعی را تحریک و بدون فرض اینکه این به خودی خود توسعه اجتماعی را ارتقا خواهد بخشد روی زندگی اجتماعی نیز اثر بگذارد.

از شش شیوهٔ معماری ایران، دو شیوهٔ پارسی و پارتی مربوط به پیش از اسلام website و چهار شیوهٔ دیگر مربوط به دورهٔ اسلامی است.

هنر و علم طراحی سازه‌های ساختمانی و ( تقریبا ) غیرساختمانی

برای تأییدپذیری کامل این مقاله به منابع بیشتری نیاز است. لطفاً با توجه به شیوهٔ ویکی‌پدیا برای ارجاع به منابع، با ارائهٔ منابع معتبر به بهبود این مقاله کمک کنید. مطالب بی‌منبع را می‌توان به چالش کشید و حذف کرد.

ساختمان اداری ویرا در یوسف آباد که یکی از مناطق پر تردد استان تهران می باشد، قرار گرفته است. در طراحی نمای این ساختمان فاکتورهایی چون شفافیت جهت بهره مندی از نور طبیعی در فضای داخلی و همچنین ایجاد نمای صلب متناسب با چشم انداز شهری در الویت قرار داشت.

شیوه خراسانی (صفاریان، طاهریان، غزنویان و…) از ابتدای قرن چهارم هجری شمسی تا پایان قرن چهارم؛ مثال:مسجد جامع نائین، مسجد جامع اصفهان

به گونه ای که ادامه هندسه نمای بیرونی به پوسته داخلی ساختمان هم کشیده شده است و به یکپارچگی کار بیافزاید. همچنین این نکته را نیز باید افزود که هیچ کدام از زوایای الماسی های نما زاویه های رند مثل ۹۰ یا ۴۵ یا ۳۰ درجه نمی باشند که این موضوع، به سختی کار بسیار افزود.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *